Zou je de choker dragen?

Sara Verhoeven

Dat weet ik niet. In tegenstelling tot Keune Keratin Masker, kan het merkbaar bruikbaarder als gevolg. Ik ben geen grote fan van kettingen. Ze hebben geen doel, ze zijn meestal niet nuttig voor iets en ze zijn meer moeite dan ze waard zijn. Echter, ik heb ook een heel expert geworden als het gaat om het maken van kettingen. Ik weet wat wat is, en ik kan u vertellen de beste manier om een ketting of choker te dragen en hoe het eruit moet zien!

Dit bericht is gebaseerd op mijn kettingen van het jaar 2017, heb ik besloten om de lijst te schrijven met een aantal verschillende stijlen en een aantal tips die ik kreeg. Ik heb een post met kettingen die ook erg populair zijn, of als je ze niet nodig hebt, u kiezen voor een van de hierboven genoemde stijlen en kies de kettingen voor de volgende ronde.

Chokers

De meeste mensen hebben een paar chokers en een paar kettingen, maar de meeste mensen willen ze niet allemaal dragen. Als je een kettingdrager draagt, zou je nooit een choker dragen, omdat je er als een nerd uit zou zien. Je moet slim zijn om een choker te dragen, dus heb ik besloten om een aantal van de beste kettingen en de beste chokers die je moet dragen lijst.

De beste kettingen om te dragen:

Naakt gesneden choker ketting: de choker is een ketting, wat betekent dat het een decoratief stuk. Als ik aan een kettingstrekker denk, denk ik aan de choker en wat voor kettingaars je hebt. De beste kettingaars hebben een helder en zichtbaar ontwerp. Het is niet gemakkelijk om precies te zien wat het ontwerp is in de choker, maar als het niet je er cool uitzien, dan is het niet van plan om echt goed. In feite, hoe beter het ontwerp, hoe minder je hebt om het te dragen, want het is meestal comfortabeler. De choker heeft een zeer goede kwaliteit en het is echt gemakkelijk schoon te houden, dus de ketting heeft veel leven links. Maar het is niet zozeer een ketting, want het heeft een soort van charme. Ik hou van chokers met veel charmes. Het is een symbool voor een goed meisje of een goede man. Het vertegenwoordigt iets, maar op een positieve manier. Overweeg een internlinktestrapport.

Dus begon ik te experimenteren met chokers. En ik heb veel goede, want ik ben een fan van het maken van mooie dingen. Je moet mooie dingen maken.