Welk sieraad zou je hart sneller laten kloppen?

Sara Verhoeven

Uw ketting, omdat het is gemaakt van puur goud, heeft de maximale kracht van de trilling van je hart. Daarom hebben kettingen de hoogste trillingsfrequentie van alle objecten op aarde. Ik heb ook een interesse in de sieraden industrie en ik probeer het best mogelijke product te vinden voor de best mogelijke prijs. Houd anders een internelinkbeoordeling in de gaten. Mijn blog gaat over de wereld van kettingen en sieraden. Het bevat tips, trucs en foto's.

Maar je moet weten dat ik niet schrijf over mijn eigen bedrijf of mijn eigen projecten en ik hou er niet van om te veel te praten over hoe ik mijn kettingen heb gemaakt. In feite wil ik niet meer praten over mijn bedrijf, want het wordt behoorlijk oud. Maar ik kan nog steeds mijn ervaringen delen. Ik zal u vertellen over een aantal belangrijke feiten over hoe je een geweldige ketting te maken voor minder dan 1000 Eur en over de manier waarop ik mijn kettingen. Dus, zonder verdere vertraging, hier is een link naar een post schreef ik over kettingen. Hoop dat je het leest en als je wilt een ketting te maken, lees het! In het begin was het een zeer grote hobby en ik had niet veel tijd om kettingen te maken of om ze te kopen. Maar toen ik in mijn twintiger jaren heb ik besloten om een ketting en een paar oorbellen te kopen en ik dacht dat het een goed idee om een nieuw project voor mezelf te krijgen. Dus kocht ik een ketting op ebay en ik denk dat ik ongeveer 500 Euro in ongeveer drie jaar. Maar toen kreeg ik een nieuwe baan en maakte ik twee of drie jaar geen nieuwe kettingen. Toen maakte ik een ketting die ik op het laatste moment maakte en ik maakte het voor mijn vriend zodat ze een van de belangrijkste items in mijn leven kon kopen: een ring. Zie ook een Winterjas Dames Zwart Sale review. En ik begon erover te schrijven. Het was erg moeilijk om een blog over te maken. Maar ik dacht bij mezelf: Weet je, misschien is het niet al te slecht, misschien ga ik in staat zijn om veel meer te doen. En ik begon te bloggen en begon veel over kettingen te praten. En dat is wanneer de tweede fase begon en nu ben ik niet in staat om dat veel tijd om te bloggen.

Ik vond mezelf ook betrokken bij de gemeenschap. Ik ben actief in sociale media en het helpt me in mijn blog. Ik ben betrokken geweest bij verschillende Facebook-groepen en forums. Ik kan dus veel communiceren met alle mensen, niet alleen in Nederland. Ik heb een Facebook pagina waar ik praat over kettingen en dat is waar ik mijn Nederlandse partner ontmoet en dat is waar we elkaar ontmoetten. Dus ik heb al die relaties. Het gaat niet alleen om kettingen. Mensen vragen me hoe ik rond kan komen, en daar heb ik veel antwoorden op. Dat is wat ik leuk vind. Het is alsof ik een verkoper ben. Ik beantwoord graag vragen.

Als je op Instagram zit, zie je me een paar van mijn kettingen dragen. Welk kruis vind je mooier? Als je mijn mening wilt krijgen, moet je me volgen op Instagram. Je ziet hetzelfde patroon in mijn berichten. Ik draag kettingen. Ze zijn niet allemaal kettingen. Ik ben begonnen met het dragen van kettingen met andere dingen. Bijvoorbeeld: ik draag een stropdas met een armband, of een oorbellen met oorbellen. Het lijkt nuttiger te zijn dan ketting vergelijk. Ik draag ook een ring met een ketting.