Wat is het doel van de ketting in de serie "Naked Survival"?

Sara Verhoeven

"Het idee is dat we allemaal dezelfde kettingen dragen, dus we moeten ze allemaal op dezelfde manier dragen". Hetzelfde met mijn nieuwste serie "The Necklace series for the women of the future". Led Therapie Masker Ervaringen kan echter een poging zijn. Mijn kettingen zijn gemaakt op een manier die me in staat stelt om de kettingen te dragen voor een zeer lange tijd. En ik wil dat mensen het net zo leuk vinden om ze te dragen als ik ervan vind om ze te dragen. Ik vind het leuk dat het altijd een verrassing is om ze op hun dagje uit te krijgen. De ontwerpen zijn zeer kleurrijk en uniek. Ze zijn gebaseerd op dingen die erg belangrijk zijn voor mij. Mijn kettingen zijn de perfecte aanvulling op de lichaamsvorm en de huidskleur van de drager. Het belangrijkste is om mensen kettingen te willen dragen. En daarvoor maak ik graag mijn kettingen in alle kleuren, patronen, maten en stijlen.

Ik ben een grote fan van vintage kettingen en ik denk dat de kettingen die de beste zal altijd degenen die in een andere stijl. Dus, als je niet in vintage, de moderne versie is ook zeer goed. Maar voor mij is het het beste om een ouderwetse versie te hebben, want op deze manier zullen de mensen die het willen dragen ervan genieten en het gemakkelijk zelf oppakken. Ik moet zeggen dat ik veel van deze kettingen erg elegant en aantrekkelijk vind. En dat is verbazingwekkend, vergelijk het met Hertog Jan Glazen. Ze hebben meestal een soort van symbool of symbool motief, de meest voorkomende is een adelaar. Wat is het beste van alle kettingen? Het is iets dat mensen meestal associëren met de oude, traditionele manier. Maar deze mensen dragen ze vaak met veel persoonlijkheid en zijn heel interessant. Ik kan ze bijna niet allemaal op een dag dragen. Daarom probeer ik ze wat persoonlijkheid te geven. Bekijk ook een ketting review. Als ze niet te eenvoudig kunnen ze zeer goed uit. Als ze te complex zijn, kan ik ze niet dragen. Ik denk dat het goed is om mensen iets te geven met een beetje persoonlijkheid.

Je hier meer van haar kettingen zien.

In de toekomst zal ze je haar kettingen gratis geven, als je geïnteresseerd bent in haar kunst. Ik zie geen echte reden om haar niet iets gratis te geven, want ze doet geweldig werk. Er is maar een ding dat ik mis van haar kunstwerk tot nu toe: Haar haar.