Wat is het beste van alle kettingen?

Sara Verhoeven

Het zijn de kettingen met de meeste variatie! En als ik kettingen zie met dezelfde vorm, kleuren, ontwerpen en materialen van dezelfde grootte, maakt het me gelukkig. Ik zeg altijd: Kettingen zijn voor iedereen en dat is waarom ik hou van het maken van hen. Daarom ga ik ze op een nieuwe manier maken om je de beste keuze te geven voor je kettingen.

Vandaag heb ik het over kettingen met het breedste scala van verschillende vormen, kleuren en materialen! Ik voeg ook graag iets toe dat ik "naadloze kettingen" noem! Kettingen die allemaal hetzelfde zijn, maar met een extra naad. In dit bericht zal ik delen een aantal foto's van de meest verbazingwekkende nieuwe kettingen die altijd beschikbaar zijn! Dus ik zou willen beginnen met te zeggen dat de enige dingen die ik denk dat de moeite waard is om naar te zoeken wanneer u besluit om een nieuwe ketting te kopen of u wilt het materiaal van uw ketting te veranderen zijn: 1. Welke kleur is de ketting? En 2. Is de ketting gemaakt van zacht materiaal? En 3. Is de ketting in de best mogelijke vorm voor jou. In dit artikel zal ik proberen om deze 3 vragen te beantwoorden met mijn kettingen en een aantal verschillende materiaalcombinaties. De belangrijkste dingen om te zoeken in een ketting, is het volgende: 1. De kleur. De kleur is het belangrijkste in dit soort ketting. Het is het eerste dat zal vertellen of de ketting is gemaakt van sterling zilver of iets anders. Een goede kleur kan een verschil maken tussen een goed uitziende ketting en een slecht uitziende. Een eenvoudige ketting kan er mooi uitzien vanwege de kleur, maar als je probeert om de kleur van de ketting wedstrijd aan het gezicht van een persoon, zal het uiteindelijk op zoek naar zeer lelijk. 2. De kettingen die mensen echt geïnteresseerd zijn in moet een sterke kleur en een sterke kleur contrast hebben. Zelfs Hema Strandjurk is een test waard. U voorbeelden van de beste kettingen in de onderstaande links. 3. De kettingen met de meeste belangstelling zijn die met sterke kleuren, contrast, en sterk contrast. Een goed voorbeeld zou de ketting op de foto met de lichtgroene en oranje stukken. 4. Kettingen gemaakt met zwarte, donkerblauwe, rode of gele stenen worden vaak gemaakt op een manier die je zien sommige kleuren, maar je ook andere kleuren en het contrast tussen hen te zien. 5. In tegenstelling tot ketting kan ergo opmerkelijk succesvoller zijn. Soms zien de kettingen er erg helder uit, maar dat bevalt me niet. U zien dat het een juwelier ketting als het geen contrast en veel zwart heeft. 6. Er zijn verschillende soorten kettingen met verschillende stijlen. U bijvoorbeeld een ingewikkelde halster maken of u een ketting maken met een lang stuk.