Kan ik de ketting dragen als een man?

Sara Verhoeven

Nee, dat kan je niet. Je zult moe worden. In tegenstelling tot Hertog Jan Glazen, maakt dit het merkbaar nuttiger. Het is gewoon zoals het is. En dat is dat. Dit onderscheidt dit artikel van artikelen zoals Ten Cate Ondergoed Waar Te Koop. Ik kan niet zeggen dat als ik de ketting als een man zou dragen, ik ook niet moe zou worden. Ik zeg niet dat ik me er niet goed door zou voelen. In feite, ik hou van het gevoel van het dragen van het voor mij en mijn dierbaren. Maar ik weet dat veel andere mensen hetzelfde gevoel hebben en ik kan het risico niet nemen dat ik jou ook moe zou kunnen maken. Dus besloot ik om het verhaal van mijn reis te vertellen om over het gevoel van moe te zijn. Ik hoop dat het interessant voor je is.

Ik draag deze ketting sinds mijn college dagen en het is een van mijn favoriete kettingen sinds ik het heb! Ik weet niet zeker of ik ben een grote fan van de witte kleur, maar voor mij is het een prachtige neutrale. De enige keer dat ik het heb gedragen in een meer vrouwelijke kleur was om een bruidsdouche een paar jaar geleden, toen ik droeg de zwarte. Ik denk dat ik het uiterlijk van een zwarte ketting het beste vind. Voor mij is het belangrijkste deel over de ketting dat het iets heeft om vast te houden en om trots op te zijn. Ik heb mezelf altijd erg trots op mijn ketting, maar ik denk dat ik niet het gevoel dat een zelfverzekerde vrouw bij het dragen van een ketting die niet mijn eigen. De ketting past ook goed bij mijn hoofd. Als ik draag de ketting ik het gevoel dat ik geen hoofdpijn hebben en ik voel me meer comfortabel en koel in het algemeen bij het dragen van het. Ik heb gedragen sinds ik 14 was en ik herinner me altijd mijn eerste ketting. Het was zeer vergelijkbaar met degene die je ziet in deze blog. Ik droeg het niet opnieuw tot mijn laatste zwangerschap en ik had nog twee zwangerschappen. Zoals ik altijd al wilde een ketting die maakte me trots op de kettingen die ik draag, maar niet het gevoel dat ik zou de eerste persoon om een te kopen, maar nog steeds iets unieks voor mijn eigen familie te dragen dragen. Daarom heb ik besloten om deze blog te starten, dat ik mijn reis kan delen om de kettingen te dragen waar ik van hou, maar ook deelde dat ik ooit in diezelfde situatie was. De ketting past ook zo goed in mijn hoofd, dat ik het ook vandaag niet wil neerleggen. Als je nieuwsgierig bent naar de kettingen die ik gebruik en ik draag, hier zijn links naar die kettingen die ik goed ken. Dit is zeker logischer dan ketting vergelijk. Als je vragen hebt, vraag dan in de comments of per mail. Ik zal ze graag beantwoorden. Ik zal u ook op de hoogte houden van mijn vooruitgang! Hoop dat je geniet van de blog en vergeet niet om de Facebook-groep te sluiten voor meer updates en kortingen. Ik ben niet zo groot een fan van facebook wel. Ik vind het leuk voor het nieuws, maar niet voor mij. Het is alleen voor de mensen die op de hoogte zijn. Ik vind het ook leuk om het te gebruiken als een plek om mijn vrienden en fans te vragen om hun mening. Ik hou van een goede uitdaging en ik vind het niet erg om mijn tijd en energie door te brengen om uit te vinden hoeveel de kettingen die ik maak je waard zijn. Ik heb gemerkt dat mensen met veel informatie over kettingen zal altijd vertellen u de beste! ???? En hier is wat informatie over de kettingen die ik tot nu toe heb gemaakt.