Heeft u tips over het gebruik van kettingen?

Sara Verhoeven

Zeg nooit nooit, kijk altijd naar de opties en zie hoe de patronen en kleuren werken. De beste plek om erachter te komen is door te kijken naar een monster. Dus hier is een eenvoudige en goedkope tutorial over hoe je een ketting te gebruiken voor zowel mannen als vrouwen. En voor alles wat jullie dames die willen uw kettingen te dragen zonder veel poespas. Ik beveel de eenvoudige om te zien hoe het werkt.

De zelfstudie

Ten eerste maken we een vierkante sjaal (een kappe genoemd) in je favoriete kleuren, dat is een ronde sjaal of een lintsjaal. We gebruiken een klein stukje wit katoen om de sjaal te maken. We zullen deze sjaal gebruiken voor de ketting. Er zijn andere manieren om kettingen te maken (ik zal het schrijven van een tutorial over hoe je een eenvoudige kant ketting te maken in een minuut), maar ik dacht dat het zou cool zijn om mijn sjaal te gebruiken als decoratie voor een ketting. En het zal gemakkelijk te gebruiken, niet zo veel werk als het lijkt.

Deze video laat je zien hoe je van je sjaal een ketting maken. De sjaal zelf is plat gebreid, de ribbels zijn op zijn plaats genaaid en vervolgens wordt het eindproduct in een lint gewikkeld, maar u de ribbels voor andere dingen gebruiken. Ik ben ook met behulp van het lint voor een ander ding dat is vrij cool. Het is het haar van mijn moeder. Ik heb het gevlochten in een armband te dragen met de sjaal, en dan draag ik het rond mijn nek als een ketting. Het is cool om haar mooie en andere haar te zien in de video. Ik ben zo blij dat de clip was zo goed gedaan en dat ze glimlacht en geniet van zichzelf! Dus, kijk op de video voor meer details. En laat me weten uw gedachten over! Bedankt voor je bezoek. En dat kan indrukwekkend zijn, in vergelijking met Cocktailjurk Zwangerschap En bedankt voor het lezen van dit bericht. Als je de inhoud leuk vindt, overweeg dan om een beschermheer te worden op mijn Patreon-pagina. Mijn doel is om te blijven doen van de blog full-time, dus ik kan blijven zetten nieuwe berichten en update van de blog. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om het te stellen. Ik zal mijn best doen om zo snel mogelijk op uw vragen en zorgen te reageren. Aarzel niet om op de like-knop te drukken. En, natuurlijk, voel je vrij om te controleren of de opmerkingen sectie. Bedankt voor het lezen! Het verhaal achter mijn kettingen begon in 2010 toen ik een ketting maakte voor mijn vriendin, en ik werd er een beetje aan gehecht. Dit is precies wat dit artikel onderscheidt van andere producten zoals Sport Coltrui. Maar toen ik thuis kwam paste het niet echt in de vorm, dus gaf ik het weg. Een jaar later maakte ik nog een ketting, maar ik voelde me niet comfortabel het dragen van het op het eerste, dus ik gooide het weg. In maart 2015 heb ik mijn eerste ketting weer gemaakt, maar deze keer heb ik verschillende kleuren gebruikt en strakker gesneden om beter te passen, zodat de vorm nauwkeuriger is. Hoeveel euro kost een ketting met diamanten? Wat ik leuk vind aan de kettingen, naast hun zeer unieke uitstraling, is dat ze zeer veelzijdig zijn en een zeer goede kwaliteit hebben. Dit is waarschijnlijk logischer dan ketting.