About us

Sara Verhoeven

Ik ben geboren in Nederland en woon er al sinds ik een kind was. Maar toen ik 14 was, verhuisde ik naar het Verenigd Koninkrijk met mijn moeder. Dit is waar mijn passie voor het maken en dragen van kettingen begon.

Er is veel te leren in deze blog over het maken, onderhouden en dragen van kettingen en het is niet alles over het dragen van kettingen! In feite, de blog heeft betrekking op een flink aantal verschillende onderwerpen: hoe je een ketting te kiezen, hoe je je ketting er goed uitzien en hoe je een ketting die je liefde te maken. Ik denk graag dat ik verdomd goed ben in de hele ketting ding, maar dat ik nog steeds niet in geslaagd om samen een ketting die zal duren voor jaren. Je zult waarschijnlijk altijd een ketting willen dragen, maar je zult er een moeten vinden die perfect voor je is. Als je hulp nodig hebt met een ketting of gewoon wilt weten wat een necklacing is (en hoe het is gemaakt en hoe het te kopen), is dit de plek om te vragen.

Mijn doel

Mijn passie is het ontwerpen en maken van kettingen. Het laatste artikel dat ik zal delen is mijn nieuwste creatie "Dans de Tangerine" (Dessert met een vleugje Mandarijn)

Dit werd geïnspireerd door mijn nieuwe favoriete boek - "The Joy of Cooking" van Julia Child. U meer lezen over mijn ervaring met het boek hier

Deze ketting is zeer veelzijdig en heeft een zeer eenvoudig ontwerp. Er zijn slechts twee stukken en een is in zilver en een in goud . Mijn hoop is dat het ontwerp van de ketting kan een perfecte pasvorm voor alle soorten mensen, als een kerstcadeau of om een speciale gelegenheid te vieren. De ketting kan worden gebruikt als een ketting, armband, of een kleine ketting en je zelfs een ketting toe te voegen aan je eigen nek. De ketting heeft een mooie look, maar je zou ook kunnen kiezen voor een meer ingewikkeld ontwerp.

Mijn vader zei altijd dat ik me niet door de buitenwereld naar beneden moest laten halen, en in mijn ervaring is dat meestal waar. Maar mijn eigen leven is gevuld met uitdagingen, en terwijl mijn gezondheid is goed de laatste tijd, ik ben nog steeds worstelen met depressie.

Ik heb een geschiedenis van angst, obsessief-compulsieve stoornis, borderline persoonlijkheidsstoornis en een soort van psychische aandoening. Sinds enige tijd heb ik te maken met psychische aandoeningen op een veel lager niveau dan aanvaardbaar wordt geacht in onze cultuur. Ik ben gediagnosticeerd met bipolaire en depressie, en hebben de afgelopen twee jaar proberen om de wortel van mijn probleem te begrijpen. Ik ken ook veel vrouwen die worstelen met hun lichaam en hun gevoel van eigenwaarde. Ze hebben het op dezelfde manier moeilijk. Ik wil met u delen het proces dat ik heb meegemaakt in een poging om mijn eigen geestesziekte te begrijpen, en de lessen die ik heb geleerd langs de weg.

In sociale media, vindt u mij het plaatsen van mijn kettingen hier op mijn Facebook-pagina. Mijn laatste kettingen zijn hier op mijn Twitter en Instagram pagina's.

Ik werd geïnspireerd door de kettingen die ik verzamelde, en wilde ze met je delen.

Als je van mijn kettingen, neem dan leuk, delen, reageren of abonneren! Ik waardeer het echt! Als je meer wilt lezen, doe dat dan op mijn pagina of op Instagram, waar ik af en toe nieuwe kettingen post. Als u op zoek bent naar iets anders, hier is een link naar mijn favoriete kettingen. Als je dit bericht leuk vindt, moedig ik je aan om mijn pagina op Facebook leuk te vinden en mij te volgen op Twitter, waar ik mijn artikelen en meer deel. Als je mijn werk wilt ondersteunen, klik je hieronder op de knop 'Vind ik leuk'. Dit bericht en mijn blog zijn 100% mijn eigen.

Ik heb altijd al om dit te doen, want het is de manier waarop de ketting kan kijken in de foto's, en ik weet zeker dat andere mensen zullen het leuk vinden. Dus hier zijn we dan. Dus dit is wat je nodig hebt om de ketting te maken.

Je hebt een stuk zachte stof van ongeveer 4x6cm groot nodig. Een beetje langer dan je wegkomen met, want als je het dragen van het voor een langere tijd de string zou uit elkaar komen. Zo lang dat je een nieuwe ketting moet kopen. En natuurlijk heb je een lus ketting nodig zodat je hem erin naaien. Een eenvoudige naaimachine is prima, maar een naainaald zou nog beter zijn. Ik wil ook om ervoor te zorgen dat de lus is knus, en dat de string niet uit elkaar zal komen. U kijken op mijn tutorial over hoe het te doen voor een leuke tutorial.